Tevékenységeink


 

Hagyományos falazási-, vakolási-, esztrich betonozási- és külső térburkolási munkák

Vállaljuk családi házak és nagy volumenű létesítmények kőműves munkáit. Ezekben a hagyományos kőműves munkákban cégünk több évtizedes tapasztalattal rendelkezik. Tapasztalatunkra és tudásunkra alapozva szigorúan betartjuk a technológiai szabályokat, amelyek biztosítják a magas minőséget.

Ehhez – a kitűzéstől kezdve a kivitelezési munkákig – a legmodernebb eszközökkel rendelkezünk. A folyamatos fejlesztések során beszereztük a szükséges lézeres kitűző berendezéseket, téglavágó gépeket, vakoló gépeket, szárazanyag továbbító berendezéseket. Kiterjedt anyagbeszállítói kapcsolataink és az éves felhasznált anyag volumenünk biztosítja, hogy kedvező piaci árakat biztosítsunk megrendelőink számára. Minden munkán jelen vannak kompetenciával rendelkező munkatársaink, akik garantálják a koordinált és hatékony munkavégzést.

 

Homlokzati munkák


Egy épület megjelenésében döntő fontosságú homlokzatának igényes és minőségi kialakítása. Az utóbbi évek energiatakarékosságának jegyében megjelentek a korszerű homlokzati hőszigetelő rendszerek. Cégünk az elsők között kezdett el foglalkozni ezek kivitelezésével. Az évek alatt összegyűjtött tapasztalatunk alapján tanácsadással is állunk megrendelőink rendelkezésére. Gyakorlott szakember gárdánkkal biztosítjuk nagyfelületű homlokzatokon is az egységes, kirajzolódás mentes megjelenést. Szintén vállaljuk homlokzatok ragasztott- vagy falazott téglaburkolatainak elkészítését. Ezen munkákat szükség esetén komplett állványozással is elkészítjük.

Generálkivitelezési munkák


Cégünk fejlődése 2002-től lehetővé tette, hogy épületek teljes körű, kulcsrakész kivitelezését is elvállaljuk. Kollégáink több évtizedes, nagy létesítményeken szerzett tapasztalata biztosítja, hogy megrendelőinket a legmagasabb szinten szolgáljuk ki. Saját erőforrásaink, együttműködő partnereink és országos szinten is elismert alvállalkozóink köre a biztosíték, hogy megrendelőink jó kezekben tudhassák befektetésük megvalósítását. Ezen feladatokat speciális mélyépítéssel, szerkezetépítéssel, gépész-, erős- és gyengeáramú munkákkal, vagy akár komplett bútorozással is vállaljuk. A cél, ami folyamatosan a szemünk előtt lebeg, hogy KÖLTSÉGKERETEN BELÜL, HATÁRIDŐRE és MAGAS MINŐSÉGBEN szolgáljuk ki megrendelőinket.

 

Eszközeink:

3 db teherautó
3 db lézeres kitűző
7 db téglavágó gép
6 db vakológép
7 db szárazanyag továbbító berendezés
1 db kompresszor
3 db irodakonténer
5 db anyagtároló konténer
600 m2 keretes állvány
400 m2 ejtő fejes födémzsalu

 

 
Copyright © 1996 Astra Modell Kft. Minden jog fenntartva.