Üdvözöljük az Astra-Modell Kft. weboldalán!

 

Az ASTRA – MODELL Kft 1996 óta van jelen az építőiparban. Cégünk megalapításakor a szakmai múltból építkező, de a mai kor igényeit kielégítő, hosszú távon is megbízható vállalkozás létrehozása volt a cél. Az elmúlt évtizedek tapasztalata alapján hisszük, hogy sikerült céljainkat megvalósítani.

Társaságunkat három fő tevékenység jellemzi.

Egyik fő tevékenységünk a hagyományos falazási-, vakolási-, esztrich betonozási- és külső térburkolási munkák végzése. Bátran állítjuk, hogy ebben az építőipari szegmensben cégünk – a volumen nagyságától függetlenül – a legigényesebb megrendelői elvárásokat is ki tudja elégíteni. A régi kőművesek alaposságával, de a korszerű, és folyamatosan fejlődő anyagok és technológiai előírások ismeretével végezzük munkánkat.

Másik fő tevékenységi körünk az épületek homlokzatának vakolása-, színezése-, bármilyen típusú homlokzati hőszigetelő rendszer komplett elkészítése- és ragasztott- vagy falazott téglaburkolatának kivitelezése. Ezeket a munkákat állványozással együtt, kompletten tudjuk megvalósítani. Mivel egy épület megjelenésének hangsúlyos része a homlokzat, munkánkat igen nagy precizitással és gondossággal végezzük.

Harmadik fő tevékenységünk épületek generálkivitelezési munkáinak megvalósítása. Kollégáink ezen a téren szerzett nagy tapasztalata és állandó alvállalkozó partnereink a biztosítékok, hogy költségkereten belül, határidőre és magas minőségben feleljünk meg megrendelőink elvárásainak. Mindig szem előtt tartjuk a megrendelőink érdekeit, hiszen nekünk csak az elégedett megrendelő a jó megrendelő.

Gazdasági mutatóink:     

Adatok Mio HUF-ban


Gazdasági alapelvünk a folyamatos, de lassú növekedés, amely biztosítja cégünk számára az állandó likviditást, megrendelőink számára pedig a biztonságot az együttműködés során.

Megrendelőink közé tartoznak Magyarország vezető építőipari vállalatai és ingatlanforgalmazó cégei, valamint a minőséget és a határidőt elsődlegesnek tekintő tőkebefektetői.

Célunk, hogy megrendelőink igényeit magas szintű odafigyeléssel és precizitással elégítsük ki, illetve az elért piaci helyzetünket tovább erősítsük.

 

 
Copyright © 1996 Astra Modell Kft. Minden jog fenntartva.